Kvalificeret fysioterapeutisk undersøgelse og behandling

For tidsbestilling - Kontakt os på tlf:  65 92 77 88

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Effektiv akupunkturbehandling

Akupunktur bruges i dag til at behandle ubalancer i vores krop. Smerter og spændinger i bevægeapparatet kan være tegn på ubalance. ​Akupunktur har vist sig at være særlig effektiv til behandling af smerter og spændinger. Akupunktur er derfor et godt supplement og ekstra "værktøj" for fysioterapeuten.

Akupunktur benyttes ofte til behandling af følgende lidelser:

-​​Hovedpine

-​ Spændinger i muskler og led

-​ Ryg- og nakkesmerter

-​ Overbelastningsskader (tennisalbue, achilles tendinitis osv.)

-​ Slidgigt

-​ Uspecifikke smerter

-​ Sportsskader 

Behandling efter helhedsprincippet

​Hos Fysioterapi & Akupunktur behandler vi ud fra et helhedsprincip, hvilket indebærer en erkendelse af, at et problem et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen. En skævhed i ryggen kan forplante sig og vise symptomer gennem hele bevægeapparatet.

​Derved kan smerter, spændinger og andre symptomer have sit udspring et helt andet sted, og den indsigt er essentiel for at behandlingen kan være effektiv. For at få den bedste behandling, kan det være en fordel at bringe flere behandlingstyper i spil.

Vi vægter tværfagligheden højt, da vi derved kommer bredere rundt om problemet. På klinikken benyttes akupunktur som oftest i sammenhæng med fysioterapi, hvor det bedste fra begge behandlingsformer kombineres til en målrettet og effektiv behandling. Det betyder, at vi kan tage hånd om hele forløbet, så du undgår smerter og ubehag.

Kontakt os

​Klinikken er beliggende i Dalum nær Dalum Centeret, hvor du ligeledes kan benytte den frie parkering overfor praksissen. Vil du gerne vide mere om vores behandlingstyper eller bestille tid, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 65 92 77 88. Vi ser frem til se dig til fysioterapi eller akupunktur i klinikken. ​Vores kundegrundlag kommer hovedsageligt fra Odense og omegn, herunder f.eks.Dalum & Ringe.

Fysioterapi & Akupunktur ApS

Dalumvej 39 B.

5250 Odense SV.

Mob: 25 32 95 55

Telefon: 65 92 77 88

Skriv til os

Vi tilbyder følgende

Fysioterapi & Akupunktur ApS

Dalumvej 39 B.
5250 Odense SV.

Telefon: 65 92 77 88

CVR: 27987885

Skriv til os

Fysioterapi & Akupunktur ApS
Dalumvej 39 B.
5250 Odense SV.
Tlf.: 65 92 77 88
CVR: 27987885
E-mail: info@fysioterapi-akupunktur.dk