Vi er placeret i Dalum og har gratis parkering​

Akupunktur udføres effektivt

Har du smerter eller andre fysiske gener?

Har du har ondt i ryggen, eller er du plaget af andre smerter eller fysiske gener, og leder du efter en professionel og effektiv behandling i nærheden af Odense, Langeskov eller Ringe?

​Hos Fysioterapi & Akupunktur ApS tilbyder vi blandt andet behandling ved hjælp af akupunktur med udgangspunkt i kroppens akupunkturpunkter, der under en behandling med små, sterile nåle kan genoprette kroppens balance og derved kurere sygdomme og lindre smerter. Behandlingen er smertefri og utrolig effektiv.

​Behandling efter helhedsprincippet

​​På vores klinik behandler vi ud fra et helhedsprincip, hvilket indebærer en erkendelse af, at et problem et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen. En skævhed i ryggen kan forplante sig og vise symptomer gennem hele bevægeapparatet.

​​Derved kan smerter, spændinger og andre symptomer have sit udspring et helt andet sted end der, hvor det gør ondt, og den indsigt er essentiel for, at behandlingen kan være effektiv. For at få den bedste behandling kan det være en fordel at bringe flere behandlingstyper i spil. Vi vægter tværfagligheden højt, da vi derved kommer bredere rundt om problemet.

På klinikken benyttes akupunktur som oftest i sammenhæng med fysioterapi, hvor det bedste fra begge behandlingsformer kombineres til en målrettet og effektiv behandling. Det betyder, at vi kan tage hånd om hele forløbet, så du undgår smerter og ubehag.

Hvad koster akupunktur?

Vi tilbyder en skarp pris på akupunktur til kun 395 kr. Hvis akupunktur skal udføres i tillæg til en anden behandling, koster det kun 50 kr. Du kan få tilskud til din behandling hos os, hvis du er medlem af Sygeforsikringen ”danmark”. Du kan finde mere information om vores priser her.

Smerter i led og muskler?

Hos Fysioterapi & Akupunktur v/ Jakob Andreasen er vi eksperter i kroppen, og derfor er vi i stand til at lokalisere mange forskellige smerter og udbedre dem med diverse professionelle behandlinger.

Kontakt os her

​​​Kontakt os og hør mere
​om vores akupunkturbehandling

​Vil du gerne vide mere om vores behandlingstyper eller bestille en tid hos vores akupunktør, så er du velkommen til at kontakte os på telefonnummeret herunder. ​Vi ser frem til at hjælpe dig med fysioterapi, sportsskader eller akupunktur i klinikken – eller måske begge dele.

kontakt os

Fysioterapi & Akupunktur v/ Jakob Andreasen

CVR-nummer: 27987885

Dalumvej 39 B 5250 Odense SV

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 65 92 77 88

E-mail: info@fysioterapi-akupunktur.dk

Om klinikken

​På klinikken behandler vi ud fra et helhedsprincip, hvilket indebærer en erkendelse af, at et problem et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Der ydes tilskud fra Sygeforsikringen Danmark.

© 2022  Fysioterapi & Akupunktur v/ Jakob Andreasen. Alle rettigheder forbeholdes.