Kvalificeret fysioterapeutisk undersøgelse og behandling

Vi er placeret i Dalum og har gratis parkering

Sportsskader – effektiv behandling og forebyggelse

Sportsskader kan ramme alle, der dyrker sport. Uanset om du løber lidt i din fritid eller dyrker eliteidræt, er risikoen for skader altid til stede. Det ved vi alt om hos Fysioterapi & Akupunktur ApS i Odense nær Ringe og Langeskov, og her er der altid hjælp at hente. Vi hjælper dig tilbage til din sport eller instruerer dig i øvelser, der kan forebygge potentielle skader.

Typiske sportsskader vi behandler i klinikken:

  • ​Springerknæ
  • ​Smerter i skulderen / smerter i skulderled
  • ​Løbeskader
  • ​Overbelastningssmerter
  • ​Ondt i ryggen
  • ​Muskelskader

Sådan behandler vi dine sportsskader

​Både børn og voksne der dyrker idræt, har risiko for sportsskader som følge af blandt andet vrid, uheld og overbelastninger.

Som sportsudøver ønsker man hurtigt at komme sig over sin skade for at undgå at blive sat tilbage i sin sport eller træning. Derfor er det vigtigt at finde en behandler med forståelse for dette, så du hurtigt bliver klar igen.

​Vi starter alle behandlinger af skader med en grundig undersøgelse, som ligger til grunde for diagnose og planlægning af behandlingsforløbet. Herudfra tilrettelægger vi den manuelle terapi, som dels består af mobilisering af led og muskler samt øvelser for den bedste genoptræning via eksempelvis fysioterapi eller akupunktur.

​Kontakt os for tidsbestilling og vejledning

​Har du fået en idrætsskade eller ønsker vejledning til at mindste risikoen, er du velkommen til at kontakte vores klinik på telefon 65 92 77 88 eller skrive en besked her.​​

Skal vi ringe dig op?​

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fysioterapi & Akupunktur ApS

Dalumvej 39 B.
5250 Odense SV