Vi er placeret i Dalum og har gratis parkering​

Sportsskader kan behandles og forebygges

Har du fået en sportsskade? Det kan f.eks. være et dårligt knæ eller smerter i skulderen. Uanset hvad, så står vi hos Fysioterapi & Akupunktur ApS klar til at give dig den professionelle behandling, som du har brug for. Vi har stor erfaring inden for behandling af sportsskader og kan derfor med stor sandsynlighed hjælpe dig. Vores kunder kommer primært fra Odense, Ringe eller Langeskov, men vi tager også gerne imod kunder uden for disse områder.

Sportsskader kan ramme alle, der dyrker sport. Uanset om du løber lidt i din fritid eller dyrker eliteidræt, er risikoen for skader altid til stede. Det ved vi alt om, og derfor er der altid professionel og kompetent hjælp at hente lige her. Vi hjælper dig tilbage til din sport eller instruerer dig i øvelser, der kan forebygge potentielle skader. Det gælder, uanset hvilken type idrætsskade der er tale om, samt hvilket omfang skaden har.

Typiske sportsskader, vi behandler i klinikken:

  • ​Springerknæ
  • ​Smerter i skulderen
  • Smerter i skulderled
  • ​Løbeskader
  • ​Overbelastningssmerter
  • ​Ondt i ryggen
  • ​Muskelskader

Sådan behandler vi dine sportsskader

Både børn og voksne, der dyrker idræt, har risiko for at få sportsskader, hvilket typisk opstår som følge af blandt andet vrid, uheld og overbelastninger. Som sportsudøver ønsker du sandsynligvis hurtigt at komme dig over din skade for at undgå at blive sat tilbage i den pågældende sport eller træning. Derfor er det vigtigt, at du finder en behandler med forståelse for dette, så du hurtigt bliver klar igen. Det er netop, hvad du finder her hos os.

Vi starter alle behandlinger af sportsskader med en grundig undersøgelse, hvor vi kigger nærmere på dine gener og undersøger, hvor smerterne rent faktisk kommer fra. Sommetider kommer generne nemlig fra et andet sted, end hvad der først tænkes, og derfor er det vigtigt at lokalisere smerternes oprindelsessted nøjagtigt.

Denne undersøgelse ligger til grund for diagnose og planlægning af behandlingsforløb. Derudfra tilrettelægger vi den manuelle terapi, som består af mobilisering af led og muskler, samt øvelser for den bedste genoptræning via eksempelvis fysioterapi eller akupunktur.

Vi behandler sportsskader ud fra et helhedsprincip

Her hos os foretages alle behandlinger ud fra et helhedsprincip, hvor vi kigger på hele din krop, når vi skal lokalisere dine gener. Det giver os nemlig en essentiel indsigt, så vi kan tilrettelægge en effektiv behandling, så den passer bedst muligt til dig. For at give dig den bedst mulige behandling vægter vi tværfaglighed højt, og derfor arbejder akupunktører og fysioterapeuter tæt sammen hos os. I mange tilfælde vil det nemlig være en fordel at bringe flere forskellige behandlingstyper i spil, da vi dermed kommer rundt om hele problemet.

Vi sætter altid god tid af til hver enkelt kunde, så vi kan undersøge dig godt og grundigt og derefter tilrettelægge en effektiv behandlingsplan. Vi sørger naturligvis for at holde dig godt informeret under hele forløbet, så du er i trygge hænder hele vejen rundt.

Smerter i led og muskler?

Hos Fysioterapi & Akupunktur v/ Jakob Andreasen er vi eksperter i kroppen, og derfor er vi i stand til at lokalisere mange forskellige smerter og udbedre dem med diverse professionelle behandlinger.

Kontakt os her

KONTAKT OS FOR
​TIDSBESTILLING OG VEJLEDNING

Hvis du har fået en sportsskade, så kan du med fordel kontakte os for at få professionel hjælp til udbedring af skaden. Vi tilbyder en effektiv og individuel behandling, som vil udbedre lige netop den skade, du døjer med. Hos os kan du forvente imødekommende og professionelt personale hele vejen rundt.

Hvis du ønsker at høre mere eller bestille tid til en behandling, så er du velkommen til at kontakte os med det samme på telefonnummeret eller e-mailen herunder. Vi ser frem til at give dig en god og professionel behandling.​

kontakt os

Fysioterapi & Akupunktur v/ Jakob Andreasen

CVR-nummer: 27987885

Dalumvej 39 B 5250 Odense SV

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 65 92 77 88

E-mail: info@fysioterapi-akupunktur.dk

Om klinikken

​På klinikken behandler vi ud fra et helhedsprincip, hvilket indebærer en erkendelse af, at et problem et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Der ydes tilskud fra Sygeforsikringen Danmark.

© 2022  Fysioterapi & Akupunktur v/ Jakob Andreasen. Alle rettigheder forbeholdes.