Kvalificeret fysioterapeutisk undersøgelse og behandling

For tidsbestilling - Kontakt os på tlf:  65 92 77 88

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sportsskader - effektiv behandling og forebyggelse

​Sportsskader kan ramme alle, der dyrker sport. Uanset om du spiller håndbold eller løber i din fritid, eller måske dyrker eliteidræt på højt niveau, er risikoen for skader altid tilstede.

​På vores fysioterapiklinikken i Odense  er der hjælp at hente, uanset om du kommer fra Ringe eller et andet sted på Fyn. Vi hjælper dig gerne tilbage til din sport eller instruerer dig i øvelser, der kan forebygge potentielle skader.

De typiske sportsskader vi behandler med succes er:

  • Springerknæ
  • Skuldersmerter
  • Løbeskader
  • Overbelastningssmerter
  • Ondt i ryggen
  • Muskelskader

Sådan behandler vi din sportsskader

Både børn og voksne, som dyrker idræt, har risiko for at sportsskader som følge af blandet andet vrid, uheld og overbelastninger.

​Som idræts- og sportsudøver ønsker man hurtigt at komme over sin skade, for at undgå at blive sat tilbage i sin sport eller træning. Derfor er det vigtigt, at finde en behandler med forståelse herfor, så du hurtigt bliver klar igen. På klinikken har vi stor erfaring med at behandle idræts- og sportsskader, lige fra akutte skader til overbelastning, og fra fritidsmotionister til elitesportsudøvere.

Vi starter alle behandlinger af sportsskader med en grundig undersøgelse, som ligger til grunde for diagnose og planlægning af behandlingsforløbet. Herudfra tilrettelægger vi den manuelle terapi, som dels består af mobilisering af led og muskler samt øvelser for den bedste genoptræning.

Hurtigt i gang igen

Har du fået en eller flere sportsskader eller ønsker vejledning til at mindske risikoen, er du velkommen til at kontakte klinikken på telefon 65 92 77 88.

Vi tager udgangspunkt i sportsudøverens behov og sørger - udover for den rigtige behandling - også for at lave et genoptræningsforløb, så du hurtigt kommer i gang igen. Vi glæder os til af hjælpe dig.​

Fysioterapi & Akupunktur ApS

Dalumvej 39 B.

5250 Odense SV.

Mob: 25 32 95 55

Telefon: 65 92 77 88

Skriv til os

Vi tilbyder følgende

Fysioterapi & Akupunktur ApS

Dalumvej 39 B.
5250 Odense SV.

Telefon: 65 92 77 88

CVR: 27987885

Skriv til os

Fysioterapi & Akupunktur ApS
Dalumvej 39 B.
5250 Odense SV.
Tlf.: 65 92 77 88
CVR: 27987885
E-mail: info@fysioterapi-akupunktur.dk