Kvalificeret fysioterapeutisk undersøgelse og behandling

Vi er placeret i Dalum og har gratis parkering

Akupunkturbehandling udføres effektivt

Har du har ondt i ryggen eller er plaget af anden smerter og fysiske gener, og leder du efter en professionel og effektiv behandling i nærheden af Odense og Ringe?

Fysioterapi & Akupunktur ApS tilbyder akupunkturbehandling med udgangspunkt i kroppens akupunkturpunkter, der under en behandling med sterile nåle kan genoprette kroppens balance og derved kurere sygdomme og lindre smerter.

​Behandling efter helhedsprincippet

​​På vores klinik behandler vi ud fra et helhedsprincip, hvilket indebærer en erkendelse af, at et problem et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen. En skævhed i ryggen kan forplante sig og vise symptomer gennem hele bevægeapparatet.

​​Derved kan smerter, spændinger og andre symptomer have sit udspring et helt andet sted, og den indsigt er essentiel for at behandlingen kan være effektiv.

For at få den bedste behandling, kan det være en fordel at bringe flere behandlingstyper i spil. Vi vægter tværfagligheden højt, da vi derved kommer bredere rundt om problemet.

​​På klinikken benyttes akupunkturbehandling som oftest i sammenhæng med fysioterapi, hvor det bedste fra begge behandlingsformer kombineres til en målrettet og effektiv behandling. Det betyder, at vi kan tage hånd om hele forløbet, så du undgår smerter og ubehag.

​Hør mere om vores akupunkturbehandling

​Vil du gerne vide mere om vores behandlingstyper eller bestille tid, er du velkommen til at kontakte os på telefon 65 92 77 88.

​Vi ser frem til at hjælpe dig med fysioterapi eller akupunktur i klinikken.

Skal vi ringe dig op?​

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt