Vi er placeret i Dalum og har gratis parkering​

BEHANDLING MED FOKUS PÅ KROPSHOLDNING GENNEM FYSIOTERAPI I ODENSE​

Fysioterapi & Akupunktur er en klinik, der henvender sig til kunder i Odense og omegn, der har brug for en kvalificeret fysioterapeutisk undersøgelse og behandling.

På klinikken har vi mere end 18 års erfaring med behandling af smerter i bevægeapparatet, og det er vores mål hele tiden at udvikle kompetencer. Vi tilbyder en bred vifte af fysioterapi, og gennem løbende videreuddannelser og kurser har vi specialiseret os i manuel terapi, McKenzie terapi og akupunktur. Vi har også gode erfaringer med sportsskader i klinikken

​Tæt dialog og opfølgning

​En behandling starter med en grundig undersøgelse af dine symptomer gennem en tæt dialog. Undersøgelsen danner grundlag for en diagnose og planlægningen af behandlingsforløbet, hvor løsningen består af en eller flere behandlingsmetoder.

Som fysioterapeut lægger vi vægt på grundig undersøgelse og målrettede behandlinger, der har fokus på kropsholdning, manuelle teknikker og øvelser til selvhjælp.

Akupunktur er en del af klinikkens tilbud til behandling og kan indgå i kombination med fysioterapi, eller være en selvstændig behandling.​

​Det er ikke et kun et spørgsmål om at ’behandle’ symptomerne, men at identificere de faktorer og den adfærd, der medfører og vedligeholder symptomerne.

​Besøg os

​Fysioterapiklinikken er centralt beliggende i Dalum, direkte overfor Dalum Centeret tæt ved Odense centrum. Der er fri parkering ved klinikken og ved Dalum Centeret tæt ved klinikken.

Vi tager gerne imod kunder fra Odense, Ringe, Langeskov samt det øvrige Fyn. Vil du gerne vide mere om vores behandlingstyper eller bestille tid, er du velkommen til at kontakte os på telefon 65 92 77 88. Vi ser frem til se dig til fysioterapi eller akupunktur i klinikken.

Smerter i led og muskler?

Hos Fysioterapi & Akupunktur v/ Jakob Andreasen er vi eksperter i kroppen, og derfor er vi i stand til at lokalisere mange forskellige smerter og udbedre dem med diverse professionelle behandlinger.

Kontakt os her

kontakt os

Fysioterapi & Akupunktur v/ Jakob Andreasen

CVR-nummer: 27987885

Dalumvej 39 B 5250 Odense SV

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 65 92 77 88

E-mail: info@fysioterapi-akupunktur.dk

Om klinikken

​På klinikken behandler vi ud fra et helhedsprincip, hvilket indebærer en erkendelse af, at et problem et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen.

Der ydes tilskud fra Sygeforsikringen Danmark.

© 2022  Fysioterapi & Akupunktur v/ Jakob Andreasen. Alle rettigheder forbeholdes.