Kvalificeret fysioterapeutisk undersøgelse og behandling

Vi er placeret i Dalum og har gratis parkering

Behandling med fokus på kropsholdning gennem fysioterapi i Odense​

Fysioterapi & Akupunktur er en klinik, der henvender sig til kunder i Odense og omegn, der har brug for en kvalificeret fysioterapeutisk undersøgelse og behandling.

På klinikken har vi mere end 18 års erfaring med behandling af smerter i bevægeapparatet, og det er vores mål hele tiden at udvikle kompetencer. Vi tilbyder en bred vifte af fysioterapi, og gennem løbende videreuddannelser og kurser har vi specialiseret os i manuel terapi, McKenzie terapi og akupunktur. Vi har også gode erfaringer med sportsskader i klinikken

​Tæt dialog og opfølgning

​En behandling starter med en grundig undersøgelse af dine symptomer gennem en tæt dialog. Undersøgelsen danner grundlag for en diagnose og planlægningen af behandlingsforløbet, hvor løsningen består af en eller flere behandlingsmetoder.

Som fysioterapeut lægger vi vægt på grundig undersøgelse og målrettede behandlinger, der har fokus på kropsholdning, manuelle teknikker og øvelser til selvhjælp.

Akupunktur er en del af klinikkens tilbud til behandling og kan indgå i kombination med fysioterapi, eller være en selvstændig behandling.​

​Det er ikke et kun et spørgsmål om at ’behandle’ symptomerne, men at identificere de faktorer og den adfærd, der medfører og vedligeholder symptomerne.

​Besøg os

​Fysioterapiklinikken er centralt beliggende i Dalum, direkte overfor Dalum Centeret tæt ved Odense centrum. Der er fri parkering ved klinikken og ved Dalum Centeret tæt ved klinikken.

Vi tager gerne imod kunder fra Odense, Ringe, Langeskov samt det øvrige Fyn. Vil du gerne vide mere om vores behandlingstyper eller bestille tid, er du velkommen til at kontakte os på telefon 65 92 77 88. Vi ser frem til se dig til fysioterapi eller akupunktur i klinikken.

Skal vi ringe dig op?​

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt